Ryhmille

Tarinoita ja maistiaisia

Otamme vastaan ryhmiä, joille voimme räätälöidä ohjelman. Esittelemme mielellämme Matildankartanoa ja kerromme ruukkikylän tarinaa. Meillä on myös oma tarinamme siitä,  mikä sai meidät muuttamaan Helsingistä Mathildedaliin ja ryhtymään artesaaniyrittäjiksi pieneen ruukkikylään. Keitämme mielellämme pullakaffet tai tarjoamme myös mahdollisuuden maistuvaan ja tuoreeseen lähiruokaan. Myös artesaanipizzamme on kokemisen arvoinen. Kysy lisää, tässä vain muutamia vaihtoehtoja ohjelmalle.

Matildankartanon elämää, ennen ja nyt

Tutustut ruukin päärakennuksen historiaan sekä Matildankartanon uuteen elämään leipomona ja leipomoravintolana. Kuulet yrittäjäpariskunnan tarinan, mikä sai meidät muuttamaan Helsingistä Mathildedaliin ja mitä sitten tapahtui. Kerron intohimostani eli  juurileivonnasta, mikä on juureen leivotun leivän rakenteen ja maun salaisuus. Ostosmahdollisuus leipomotuotteille ja pientuottajien juomille.

Hinta: 12 € sis alv/ hlö.  Sisältää juureen leivotun tuliaisleivän.
Kesto: 30-45 min.

Minimi 20 henkeä, maksimi 50 henkeä.  Tiedustelut:   tai Kyläleipuri Elina. p.040 507 3563

Olut- ja leipätastingit ryhmille

Matildankartanon tastingeissä tarinaa, keskustelua ja maistelua oluen, juurileivän ja hyvien makujen ympärillä.  Vetäjänä toimii Tuomo Holm ja paikkana joko Matildankartanon puutarha tai kabinetti.

Yhdistämme tastingissä kaksi intohimoamme, maukkaan käsityöläisoluen ja juureen leivotun leivän ja tarinat niiden ympärillä. Ostosmahdollisuus leipomotuotteille ja pientuottajien juomille.

Hinta: 50 € sis alv/hlö , sisältää 4 eri oluen maistelun ja runsaan leipälautasen tuoreilla täytteillä
Kesto: 1,5 h

Maksimi 12 henkeä, minimiveloitus 350 €. Tiedustelut:   tai Tuomo Holm. p.040 507 3563