Annoskuva

Tuoretta ja läheltä

Hyvä leipä ja juoma on meidän ravintolassamme kaiken keskipisteenä. Me rakennamme leivän ja uunin ympärille aterioita ja makuelämyksiä ja yhdistämme niihin sopivat juomat. Matildankartanossa ei ole menuta, koska haluamme tarjota niin tuoreita ja niin läheltä tulevia makuja kuin vain mahdollista. Se vaatii lähituottajiltamme ja meiltä tiivistä yhteistyötä ja paljon vaivannäköäkin, mutta se on mielestämme sen arvoista.

Leipomoravintolassamme tarjoamme tuoreen ja herkullisen valikoiman oman kyläleipomomme makeita tuotteita kahvin, teen tai talon oman mehun kanssa nautittavaksi. Makeissa tuotteissa korostuu erityisesti juurileivonta, leivomme mm. pullamme hapanjuureen pitkällä nostatusajalla. Suosittu Teijo-pulla on saanut seuraa juureen leivotusta jättikorvapuustista ja muista juuripullista.

Ollemme valinneet pientuottajilta oluita ja viinejä sekä paikallisilta tuottajilta valikoituja siidereitä ja marjalimonadeja. Viineissä haluamme tarjota uusia makuelämyksiä painottuen vahvasti pientuottajiin ja luomuun.  Matildankartanon ravintolan sisätilojen lisäksi käytössäsi on tunnelmallinen puutarha ja kartanon niitty, jonne voi mennä vaikka piknikille.

Ville ja Saana