Tuoretta, läheltä ja itsetehtyä

Hyvä leipä ja ruoka ovat meidän leipomoravintolassamme kaiken keskipisteenä. Rakennamme leivän ja uunin ympärille aterioita ja makuelämyksiä ja yhdistämme niihin sopivat juomat.  Matildankartanossa ei ole menuta, koska haluamme tarjota niin tuoreita ja niin läheltä tulevia makuja kuin mahdollista. Tämä vaatii lähituottajiltamme ja meiltä tiivistä yhteistyötä ja paljon vaivannäköäkin, mutta se on mielestämme sen arvoista. Olemme ylpeitä käsintehdystä, vihreästä ja tuoreesta lähiruuastamme.

Aamupalaa, lounasta ja kahvilamakeita puutarhassa

Voit aloittaa kesäaamusi aamukahvilla lämpimän pullan tai täytetyn sämpylän kera tai nautiskella kiireettömään lounaan puutarhassamme. Lauantaisin meillä on suosittu artesaanipizzapäivä, se on erinomainen take-away tuote mehevyytensä ansioista  – ja monet nauttivat sitä myös nuotion äärellä Kansallispuistossa.

Kahvilassamme tarjoamme tuoreen ja herkullisen valikoiman oman kyläleipomomme makeita tuotteita kahvin, teen tai talon oman mehun kanssa nautittavaksi. Makeissa tuotteissa korostuu erityisesti juurileivonta, leivomme mm. pullamme hapanjuureen pitkällä nostatusajalla. Suosittu Teijo-pulla on saanut seuraa juureen leivotusta jättikorvapuustista ja muista juuripullista. Kesän ehdoton suosikki monille on Brita-kakkumme,  jossa marjoja ei ole säästelty.

Talon omaa jäätelöä ja paikallisia limonadeja ja siidereitä

Valmistamme myös tuoretta kesäjäätelöä oman puutarhan ja lähimetsien marjoista sekä lähituottajien sadosta. Maista myös suosittua piimäjäätelöä marjapiirakan kanssa!

Olemme valinneet pientuottajilta juomia ja marjalimonadeja. Valikoimissamme painotamme paikallisia siidereitä ja lasi viiniä tai kuohuvaa löytyy myös. Matildankartanon ravintolan sisätilojen lisäksi käytössäsi on tunnelmallinen puutarha ja kartanon niitty, jonne voi mennä vaikka piknikille.