Annoskuva

Meillä leipurit kokkaavat

Hyvä leipä ja juoma on meidän ravintolassamme kaiken keskipisteenä. Leivän ja uunin ympärille me leipurit rakennamme aterioita ja makuelämyksiä ja yhdistämme niihin sopivat juomat. Matildankartanossa ei ole menuta, koska haluamme tarjota niin tuoreita ja niin läheltä tulevia makuja kuin vain mahdollista. Se vaatii lähituottajiltamme ja meiltä tiivistä yhteistyötä ja paljon vaivannäköäkin, mutta se on mielestämme sen arvoista.

Leipomoravintolassamme tarjoamme päivittäin pienen mutta herkullisen valikoiman makeita leipomotuotteita kahvin, teen tai talon oman mehun kanssa nautittavaksi. Makeissa tuotteissa korostuu juurileivonta, leivomme pullamme hapanjuureen pitkällä nostatusajalla. Suosittu Teijo-pulla on saanut seuraa juureen leivotusta voisilmäpullasta.

Kyläpanimon oluiden lisäksi olemmekin valinneet muilta paikallisilta tuottajilta valikoituja siidereitä ja marjalimonadeja. Viineissä haluamme tarjota uusia makuelämyksiä painottuen vahvasti luomuun ja natural viineihin. Matildankartanon ravintolan sisätilojen lisäksi käytössäsi on tunnelmallinen puutarha ja kartanon niitty, jonne voi mennä vaikka piknikille.

Ville ja Saana