Tuoretta ja läheltä

Hyvä leipä ja juoma ovat meidän ravintolassamme kaiken keskipisteenä. Rakennamme leivän ja uunin ympärille aterioita ja makuelämyksiä ja yhdistämme niihin sopivat juomat. Matildankartanossa ei ole menuta, koska haluamme tarjota niin tuoreita ja niin läheltä tulevia makuja kuin mahdollista. Tämä vaatii lähituottajiltamme ja meiltä tiivistä yhteistyötä ja paljon vaivannäköäkin, mutta se on mielestämme sen arvoista. Vuonna 2021 perustimme oman herkkuniityn, jolla viljelemme syötäviä kasveja ja perennoja.

Aamupalaa ja lounasta

Voit aloittaa kesäaamusi herkullisella aamiaisella tai nautiskella kiireettömään lounaan puutarhassamme. Lauantaisin meillä on suosittu artesaanipizzapäivä, se on erinomainen take-away tuote mehevyytensä ansioista  – ja monet nauttivat sitä myös nuotion äärellä Kansallispuistossa.

Leipomoravintolassamme tarjoamme tuoreen ja herkullisen valikoiman oman kyläleipomomme makeita tuotteita kahvin, teen tai talon oman mehun kanssa nautittavaksi. Makeissa tuotteissa korostuu erityisesti juurileivonta, leivomme mm. pullamme hapanjuureen pitkällä nostatusajalla. Suosittu Teijo-pulla on saanut seuraa juureen leivotusta jättikorvapuustista ja muista juuripullista.

Talon omaa jäätelöä

Valmistamme myös tuoretta kesäjäätelöä oman puutarhan ja lähimetsien marjoista sekä lähituottajien sadosta. Maista myös suosittua piimäjäätelöä marjapiirakan kanssa!

Olemme valinneet pientuottajilta juomia ja marjalimonadeja. Viineissä haluamme tarjota uusia makuelämyksiä painottuen vahvasti luomuun.  Matildankartanon ravintolan sisätilojen lisäksi käytössäsi on tunnelmallinen puutarha ja kartanon niitty, jonne voi mennä vaikka piknikille.