Ajankohtaista

Olemme parhaillaan talvitauolla ja avaamme uuteen sesonkiin helmikuun puolessavälissä.

Aukioloajat 13.2. alkaen
lauantaisin 11-17
sunnuntaisin 11-16

Viikko 8
keskiviikko 11-17
torstai 11-17
perjantai 11-17
lauantai 11-17
sunnuntai 11-16

KESÄ TULEE, TULE MEILLE TÖIHIN!

Tule viettämään kanssamme aurinkoinen kesä Matildankartanon leipomolle ja leipomoravintolalle. Meillä on ihana miljöö, parhaat asiakkaat ja huipputuotteet.

 

Matildankartanon artesaanileipomolle haetaan hapanjuurileivonnasta kiinnostunutta ja innokasta leipuria varhaiseen aamuvuoroon ajankohdalle toukokuu-elokuu.

Olemme erikoistuneita hapanjuurileivontaan ja leivomme leivät, pizzat, focacciat ja myös pullat hapanjuurella. Muita leipomotuotteita ovat näkkileivät, keksit, erilaiset marjapiirakat ja kakut, näistä vastaa pääasiassa kondiittorimme. Haettavan leipurin tehtäviin kuuluvat leipien paistoa kiviarinauunissa ja leipä- ja pullataikinoiden tekoa seuraavalle päivälle. Työtä tehdään osittain tiimityönä toisen leipurimme kanssa. Työtehtävän hoito vaatii kokemusta leivonnasta ja kiinnostusta ja halua perehtyä hapanjuurileivonnan saloihin. Työ vaatii järjestelmällisyyttä ja kykyä hoitaa samanaikaisesti useita työtehtäviä. Perehdytämme työhön ja tukenasi on hyvä tiimi. Hapanjuurileivonta on vaativaa mutta erityisen kiinnostavaa ja palkitsevaa.

Matildankartanon leipomoravintolaan haetaan tuoreesta lähiruuasta innostuneita kokkeja ajankohdalle toukokuu-elokuu.

Leipomoravintolassamme valmistamme tuoretta, kasvispainotteista ja mutkatonta kesäruokaa oman puutarhan ja seudun parhaiden lähituottajien antimista ilman kiinteää ruokalistaa. Teemme tiivistä yhteistyötä lähituottajien kanssa ja näemme paljon vaivaa siihen, että käytössämme ovat tuoreet, ensiluokkaiset raaka-aineet, joista on ilo valmistaa annoksia. Tänä kesänä perustamme myös oman yrttitarhan ja kasvimaan sekä viljelemme niityllämme syötäviä perennoja. Jokainen annos on meille yhtä tärkeä ja mielestämme ruuan visuaalisuus on puoli ruokaa. Asiakaspalveluhenkisyys ja tiimityöstä nauttiminen ovat iso osa työtä.

Matildankartanon leipomoravintolaan ja -kahvilaan haetaan ihmisistä, ruuasta ja juomasta innostuvaa salivastaavaa.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mahdollisuuden viettää ihana kesäpäivä Matildankartanolla hyvän ruuan, leipomo- ja jäätelotuotteiden ja juoman parissa. Salivastaavana pidät hyvää huolta asiakkaistasi ja salitiimistäsi ja teet tiivistä yhteistyötä kokkien ja leipureiden kanssa. Kiireenkin keskellä pidät tärkeänä sitä, että jokainen asiakas kokee itsensä tervetulleeksi. Saat ottaa paljon vastuuta ja työtehtävät ovat monipuolisia. Opiskelet alaa, olet vastavalmistunut tai sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä meille kuitenkin on halusi palvella asiakkaitamme.Olemme savuton työpaikka.

Tutustu meihin myös FB ja Insta, löydät meidät nimellä Matildankartano.