Annoskuva

Hae meille töihin!

Haemme LEIPURIA, KOKKEJA, SALITYÖNTEKIJÖITÄ ja TISKARIA KESÄSESONKIIN 2023!

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mahdollisuuden viettää ihana kesäpäivä kanssamme Matildankartanolla ja siihen tarvitsemme apuasi.

LEIPURI: hapanjuurileivonnasta kiinnostunut ja innostunut leipuri
Olemme erikoistuneita hapanjuurileivontaan ja leivomme leivät, pizzat, focacciat ja myös pullat hapanjuurella. Muita leipomotuotteita ovat näkkileivät, keksit, erilaiset marjapiirakat ja kakut. Leipurin tehtäviin kuuluvat mm. leipä- ja pullataikinoiden tekoa ja makeiden tuotteiden valmistamista. Työtä tehdään osittain tiimityönä. Työtehtävän hoito vaatii jonkin verran kokemusta leivonnasta mutta tärkeintä on kiinnostus ja halu perehtyä hapanjuurileivonnan saloihin. Työ vaatii järjestelmällisyyttä ja kykyä hoitaa samanaikaisesti useita työtehtäviä. Perehdytämme työhön ja tukenasi on hyvä tiimi.
Ajankohta ja pituus: työ alkaa touko-kesäkuussa ja jatkuu elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan

KOKKEJA: kasvispainotteisesta ja tuoreesta lähiruuasta innostuvia kokkeja tai kokkiopiskelijoita
Leipomoravintolassamme valmistamme tuoretta, kasvispainotteista ja mutkatonta kesäruokaa seudun parhaiden lähituottajien antimista. Teemme tiivistä yhteistyötä lähituottajien kanssa ja näemme paljon vaivaa siihen, että käytössämme ovat tuoreet, ensiluokkaiset raaka-aineet, joista on ilo valmistaa ruokaa. Jokainen annos on meille yhtä tärkeä ja mielestämme ruuan visuaalisuus on puoli ruokaa. Asiakaspalveluhenkisyys ja tiimityöstä nauttiminen ovat iso osa työtä.
Ajankohta ja pituus: työ voi alkaa toukokuussa tai kesäkuussa ja jatkuu elokuulle tai sopimuksen mukaan

SALITYÖNTEKIJÖITÄ leipomoravintolaan ja -kahvilaan: ihmisistä, ruuasta ja juomasta innostuvia asiakaspalvelijoita
Salityöntekijänä pidät hyvää huolta asiakkaistamme ja teet tiivistä yhteistyötä kokkien ja leipureiden kanssa. Kiireenkin keskellä pidät tärkeänä sitä, että jokainen asiakas kokee itsensä tervetulleeksi. Saat ottaa vastuuta ja työtehtävät ovat monipuolisia.
Ajankohta ja pituus: sopimuksen mukaan

REIPASTA TISKARIA ASTIAHUOLTOON
Olet tärkeä osa tiimiä kun huolehdit astioiden tiskauksesta ja autat blokkaamisessa. Työtehtävän hoito edellyttää reipasta asennetta ja organisointikykyä. Koulutamme tehtävään.
Ajankohta ja pituus: sopimuksen mukaan

Toimimme keskellä Mathildedalin ruukkikylää ajan patinoimassa vanhassa kyläkartanossa Teijon Kansallispuiston kainalossa. Matildankartanoon kuuluvat itse kartanorakennuksen lisäksi idyllinen vanha puutarha, jossa on n. 100 asiakaspaikkaa.

Tervetuloa viettämään kanssamme aurinkoinen kesä Matildankartanon leipomolle ja leipomoravintolalle. Meillä on ihana miljöö, parhaat asiakkaat ja huipputuotteet. Olemme savuton työnantaja.
Tutustu kesäparatiisiimme www.matildankartano.fi, FB ja Insta.

Lisätietoa tehtävistä antaa Tuomo, 040 507 3563, ota rohkeasti yhteyttä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Kerro pian itsestäsi ja laita hakemus . 28.2. mennessä. Paikat täytetään mahdollisimman pian.

Matildankartano suljettu toistaiseksi

Korkean energian hinnan johdosta olemme toistaiseksi kiinni. Seuraamme energian hintakehitystä ja toivomme, että pääsisimme leipomaan teille hiihtolomaviikolla.  Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Tiedustelut ja pöytävaraukset tai p. 050-4650090