Puutarhakonserttien kausi käynnistyy

Tänä kesänä puutarhassamme soi livemusiikki entistä useammin. Olemme kutsuneet luoksemme artisteja, joiden musiikki sopii puutarhan tunnelmaan ja täyttää vuoden aikana kasvanutta kulttuurin nälkää. Yhdessä artistien kanssa haluamme tarjota teille unohtumattoman kesäillan kanssamme  – tervetuloa!

Ensimmäisiin konsertteihin liput ja konserttilautaset ovat jo myynnissä. Elokuun konserttien liput ja tarjottavat tulossa myyntiin pian – varaa jo päivät kalenteristasi.

14.7. klo 18 Belize
Maaginen maailmanmusiikkiyhtye, jonka musiikki on akustista runoutta.
OSTA LIPUT JA KONSERTTILAUTASET TÄÄLTÄ.

31.7. klo 18 Salo Jazzin kesäkiertue: Kaisa Mäensivu Trio 
Laulun ja vibrafonin harvinainen yhdistelmä luo kirkkaan ja tuoreen soundin, jonka ympärille kolme huippumuusikkoa luovat vaikuttavan ja svengaavan kokonaisuuden.
OSTA LIPUT JA KONSERTTILAUTASET TÄÄLTÄ.

7.8. klo 18 Eva & Manu 
Pian uutta musiikkia julkaisevan suomalais-ranskalainen pop-folkduon musiikin ytimessä ovat kauniit lauluharmoniat ja tunnelmalliset sävellykset.
OSTA LIPUT JA PIKNIKLAUTASET TÄÄLTÄ.

14.8. klo 17 Pihlanne & Muodonmuutos – VAPAA PÄÄSY! 
Seitsemänhenkinen kokoonpano, joka soittaa bändin laulaja Aliisa Pihlanteen musiikkia. Kappaleet ovat suomenkielisiä ja ammentavat saundinsa vahvasti jazz/soul-maailmasta. Yhtye julkaisee esikoisalbuminsa elokuussa 2021.

28.8. klo 18 Nina Mya, Henri Mäntylä & Pope Puolitaival
Palkittu jazzlaulaja Nina Mya esiintyy yhdessä pianisti Henri Mäntylän ja saksofonisti Pope Puolitaipaleen kanssa. Trio yhdistelee sävyjä jazzin, bluesin ja soulin maailmasta.

Kesäaamiaista ja iltapalaa tarjolla

Runsas aamiaisemme sisältää muun muassa valikoiman uunituoretta hapanjuurileipää, pienjuustolan juustoja, omatekoisia hilloja, tuorepuuroa, kasviksia sekä kahvia, teetä ja talon omaa viherherukkamehua. Aamiaisen kruunaa omatekoinen vuohenjogurtti-hunaja-jäätelö itse tehdyllä granolalla. Aamiainen on tarjolla joka päivä kello 9-11. Otamme aamiaiselle mielellään myös ennakkovarauksia.

Tiistaista lauantaihin meillä on tarjolla iltapalaa, jota voi nauttia esimerkiksi puutarhassamme, jonne ilta-aurinko paistaa ihanasti. Iltapalaa on tarjolla kello 17-20 (ti-to) ja 17-21 (pe-la). Iltapala rakentuu sesongin parhaista, tuoreista raaka-aineista sekä omatekoisista leipomuksista. Iltapalapöydästä voi löytyä esimerkiksi hatsapuria tai artesaanipizzaa salaattiainesten kera.

Tilaa meiltä retkieväät mukaasi luontoon

Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit tilata retkieväspaketit ennakkoon vaikka isommallekin porukalle. Tarjolla on kaksi erilaista vaihtoehtoa, jotka molemmat sisältävät runsaan täytetyn leivän, keksin, mehun tai limonadin paikalliselta pientuottajalta sekä kahvin tai teen.

Tutustu vaihtoehtoihin, valitse haluamasi eväspaketti, nouda aamulla meiltä ja vietä ihana päivä luonnon keskellä.

Siirry verkkokauppaamme tästä.

Huolehdimme koronaturvallisuudestasi

Meillä on tällä hetkellä käytössämme 37 sisäpaikkaa.  Puutarhassamme on erittäin väljää ja runsaasti asiakaspaikkoja,  sään salliessa mitä ihanin paikka nauttia keväästä ja elämästä. Voit myös samalla tutustua  uuteen projektiimme; rakennamme niityllemme herkkupuistoa kaikille elollisille koppakuoriaisista vaareihin. Suosittelemme edelleen maskin käyttöä sisätiloissa, kunnes olette omissa pöydissänne.

Olemme kesällä auki joka päivä

Aukiolot 13.6. alkaen:
ma: 9-16
ti: 9-20
ke: 9-20
to: 9-20
pe: 9-21
la: 9-21
su: 9-16

Tarjoamme joka päivä aamiaista 9-11,  lounasta klo 11 alkaen, leipomon kahvittelutuotteita ja mukaan saa tietenkin ostaa juurileipää ja -pullaa sekä retkieväitä.

Tiedustelut ja varaukset: