Annoskuva

Matildankartano avoinna huhtikuussa:

Lauantaisin 11-16

Sunnuntaisin 12-16

Lauantaina 20.4. listalla:

-Chevre-karamellisoitu sipuli -piiras (talon oma hapanjuurivoitaikina), vihreä parsasalaatti, talon luumu-omena chutney (VL)
-Lehtikaali frittata (juustoa ja kirsikkatomaattia), piparjuuri-creme fraiche -kastike, vihreä parsasalaatti, hapanjuurileipää,voita (L)

Yleistä

Tiedustelut ja leipävaraukset tai p. 050-4650090 aukioloaikoina, muuten 040 507 3563. Jätäthän viestiä jos emme ehdi kiireisinä hetkinä heti vastaamaan.

Otamme vastaan pöytävarauksia ryhmille. Sujuvan palvelun takaamiseksi ruoka- ja juomatilaukset baarista, kiitos.

Seuraathan meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Matildankartanolla tapahtuu

 

Ruukit&Retket 11.5.

-Päivän aikana on luvassa paljon erilaisia aktiviteetteja ja toimintaa alueen ruukkikylissä Mathildedalissa, Teijolla ja Kirjakkalassa sekä Teijon luontokeskuksella ja kansallispuistossa. Tapahtuman ohjelmatiedot  https://tapahtumat.salo.fi/ruukit-retket-2024/

Meiltä mukaan retkipullat ja -eväät leipomolta ja lounasta ja kahvittelua puutarhassa: Teijon Kansallispuiston avaamisen kunniaksi kehitetyt Teijo-pullat retkihintaan koko päivän, 4,- /kpl (norm. 4,50/kpl). Hunajalla makeutettu ja juureen leivottu kardemummapulla pitää verensokerin tasaisena ja masun tyytyväisenä.

Äitienpäivä 12.5. klo 11-16

-Äitienpäiväviikonloppuna mahdollista varata etukäteen tuotteita, leipiä ja makeita. Lista päivitetään lähempänä ajankohtaa tänne ja Facebookiin. Äitienpäivänä erityisherkkuja lounaalla ja vitriinissä.

Matildan taimitapahtuma 25.5. klo 11-15

-Arboretum Mustilan ystävät ry järjestää jo neljännen kerran taimitapahtuman Matildankartanon niityllä.  Taimiharrastajat tuovat itse kasvattamiaan taimia ja myyvät niitä kiinnostuneille. Tarjolla on runsas valikoima perennoja ja puuvartisia. Emeritusylipuutarhuri Aarno Kasvi mukana tapahtumassa ja puhuu niityn lavalla klo 12.00, teemana ihanat magnoliat. Vapaa pääsy, tervetuloa. Lisätiedot FB-tapahtumasta:  Matildan taimitapahtuma | Facebook

Kyläkirppis ja -piknik Niityllä 8.6. klo 11-15

-Kyläkirppiksellä voit myydä tai ostaa kirppistavaroita ja viettää kivaa Avoimet Kylät -päivää. Kirppis järjestetään Matildankartanon niityllä, tuothan oman myyntipöydän tai viltin tms. Ei uutta tavaraa eikä elintarvikkeita! Myyntipaikat ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Kartanolta saa piknikeväät mukaan niitylle, pakkaamme esim. lauantain pizzan sormisyötävänä, saatavilla myös salaattia, keksejä ja kakkuja ja juomia. Tiedustelut . Lisätiedot FB-tapahtumasta: Kyläkirppis ja -piknik Niityllä | Facebook

Avoimet Puutarhat 16.6.

-Osallistumme valtakunnalliseen Avoimet Puutarhat -päivään sunnuntaina 16.6. Tervetuloa fiilistelemään meidän vanhaa ja vähän villiintynyttä puutarhaa tähän hienoon kulttuurimiljööseen. Nauti vaikka kakkukahvit puutarhassa omenapuun alla. Lisätiedot tapahtumasta: Puutarhat | Avoimet Puutarhat

Aito Siiderifestivaali 28.6. ja 29.6. klo 12-21

-Suomen aidoin käsityöläissiiderin festivaali valloittaa jälleen Mathidedalin kesäkuun viimeisenä viikonloppuna! Salon paikalliset siiderintekijät Lepola Drinks, Hallonmäen Siideripanimo, Brinkhall Sparkling ja Paulan Puutarha laittavat voimansa yhteen ja järjestävät Aidon Siiderifestivaalin Mathildedalissa . Kaikki Salon siiderintuottajat yhdessä tarjoilemassa tuotteitaan! Festivaali järjestetään Matildankartanon niityllä, jossa aidon siiderin ystävät voivat nauttia pientuottajien juomista Mathildedalin kylän ytimessä. Rentoa tunnelmaa, aitoja paikallisia siidereitä sekä hyvää musiikkia ja ruokaa tullaan tarjoilemaan Suomen aidoimmilla siiderifestivaaleilla! Meiltä lounasta, kahvia ja makeita leipomotuotteita ja itsetehtyä Matildankartanon jäätelöä. Iltaisin grillaamme niityllä juustoleipiä. Tervetuloa!