Ajankohtaista

Palvelemme toistaiseksi vain DRIVE-THROUGH/WALK-THROUGH leipomona perjantaisin 12-15 ja lauantaisin 11-15. Perjantaisin on suppeampi valikoima juureen leivottuja leipiä ja yksi juureen leivottu pulla. Lauantaisin leivomme laajemman valikoiman leipiä, pullia ja makeita sekä meillä on artesaanilevypizzapäivä ja muutakin ruokaisaa mukaanotettavaa vaikka retkievääksi.

Toivomme mahdollisimman paljon etukäteistilauksia sujuvuuden takaamiseksi sekä hävikin välttämiseksi. Tilaukset voi tehdä kulloisenkin viikon FB-julkaisun kommenttikenttään tai .

Maksu paikan päällä korttimaksuna tai MobilePay (numero 39574)

Tuomme tuotteet ulos ja maksu myös ulkona. Käytämme maskia, käytä sinäkin mielellään. Tervetuloa!

PERJANTAIN 9.4. TUOTTEET
-Leipomon leipäkassi pullalla 17,-: sis. maalaisleipä, sitruuna-timjami patonki, 2 Teijo-pullaa pekaanipähkinällä (sis. hunajaa)
-cashew-karpalo 7,-
-maalaisleipä 6,-
-sitruuna-timjami patonki 6,-
-ruisjuureen leivottu kurmee näkkileipä 200 gr, 9,-
-juureen leivottu Teijo-pulla pekaanipähkinällä, 3,50,- kpl
-gluteeniton mutakakkunen, 2:3:lle henkilölle 10,-
LAUANTAIN 10.4.  TUOTTEET
RUOKATUOTTEET
-Artesaanilevypizza 15,-: feta, paahdettu paprika, marinoitu punasipuli ja herneenversopesto (sis. mantelia ja valkosipulia). Yksi pala yhdelle ihmiselle isoon nälkään, kahdelle pieneen. Soveltuu lämmitettäväksi notskilla:)
-Eväskassi kahdelle 30,-: sis. 2 x talon leipä (herneenversopesto mantelilla ja valkosipulilla, vuohengouda, paahdettu paprika, basilika ja balsamico), 2 x juureen leivotut korvapuustit x 2, 2 x juoma (valitse Bornemannin tuoreomenamehuista tai Lepolan limonadeista paikan päällä)
-Talon leipä 9,-: maalaisleipää, herneenversopestoa (sis. mantelia ja valkosipulia), vuohengoudaa, paahdettua paprikaa, basilikaa ja balsamicoa
LEIPÄTUOTTEET:
-Leipomon leipäkassi pullalla 20,-: sis. 1 x maalaisleipä, 1 x sitruuna-timjami patonki, 2 x speltti-siemen sämpylät (sis. hunajaa), 2 x juureen leivottu korvapuusti
-rosmariini-sormisuola-oliiviöljy -leipä 9,-
-iso ruisvuoka 8,-
-maalaisleipä 6,-
-cashew-karpalo 7,-
-sitruuna-timjami patonki 6,-
-iso speltti-siemen sämpylä, 2 ,-/kpl
-ruisjuureen leivottu kurmee näkkileipä 200 gr, 9,-
MAKEAT TUOTTEET:
-juureen leivottu Teijo-pulla pekaanipähkinällä, 3,50,- kpl
-juureen leivottu korvapuusti, 3,50,- kpl

-gluteeniton mutakakkunen, 2:3:lle henkilölle 10,-

Tervetuloa!