Puutarhakonserttien kausi käynnissä –
7.8. Eva & Manu

Tänä kesänä puutarhassamme soi livemusiikki entistä useammin. Olemme kutsuneet luoksemme artisteja, joiden musiikki sopii puutarhan tunnelmaan ja täyttää vuoden aikana kasvanutta kulttuurin nälkää. Yhdessä artistien kanssa haluamme tarjota teille unohtumattoman kesäillan kanssamme  – tervetuloa!

Voit ostaa liput ja konserttilautaset alla olevien linkkien kautta tai suoraan leipomoravintolasta.

7.8. klo 18 Eva & Manu -piknikkonsertti
Piknikkonsertin aattona uuden albuminsa julkaisevan suomalais-ranskalainen pop-folkduon musiikin ytimessä ovat kauniit lauluharmoniat ja tunnelmalliset sävellykset.
OSTA LIPUT JA PIKNIKLAUTASET TÄÄLTÄ.

14.8. klo 17 Pihlanne & Muodonmuutos – VAPAA PÄÄSY! 
Seitsemänhenkinen kokoonpano, joka soittaa bändin laulaja Aliisa Pihlanteen musiikkia. Kappaleet ovat suomenkielisiä ja ammentavat saundinsa vahvasti jazz/soul-maailmasta. Yhtye julkaisee esikoisalbuminsa elokuussa 2021.

28.8. klo 18 Nina Mya Goes Gospel
Palkittu jazzlaulaja Nina Mya esiintyy yhdessä pianisti Henri Mäntylän ja saksofonisti Pope Puolitaipaleen kanssa. Trio esittää monipuolisen ohjelmiston Nina Myan omia, uuden levyn kappaleita, sekä soul- ja gospelklassikoita.
OSTA LIPUT JA ARTESAANIPIZZAT TÄÄLTÄ.

(Belize-trion konsertti, joka oli tarkoitus pitää 14.7.2021, siirtyi kesälle 2022. Uusi konserttipäivä 15.7.2022. Liput tulevat myyntiin myöhemmin.)

Kesäaamiaista tarjolla puutarhassa

Runsas aamiaisemme sisältää muun muassa valikoiman uunituoretta hapanjuurileipää, pienjuustolan juustoja, omatekoisia hilloja, tuorepuuroa, kasviksia sekä kahvia, teetä ja talon omaa viherherukkamehua. Aamiaisen kruunaa omatekoinen vuohenjogurtti-hunaja-jäätelö itse tehdyllä granolalla. Aamiainen on tarjolla joka päivä kello 9-11. Otamme aamiaiselle mielellään myös ennakkovarauksia.

Tilaa meiltä retkieväät mukaasi luontoon

Olemme avanneet verkkokaupan, josta voit tilata retkieväspaketit ennakkoon vaikka isommallekin porukalle. Tarjolla on kaksi erilaista vaihtoehtoa, jotka molemmat sisältävät runsaan täytetyn leivän, keksin, mehun tai limonadin paikalliselta pientuottajalta sekä kahvin tai teen.

Tutustu vaihtoehtoihin, valitse haluamasi eväspaketti, nouda aamulla meiltä ja vietä ihana päivä luonnon keskellä.

Siirry verkkokauppaamme tästä.

Huolehdimme koronaturvallisuudestasi

Meillä on tällä hetkellä käytössämme 37 sisäpaikkaa.  Puutarhassamme on erittäin väljää ja runsaasti asiakaspaikkoja,  sään salliessa mitä ihanin paikka nauttia keväästä ja elämästä. Voit myös samalla tutustua  uuteen projektiimme; rakennamme niityllemme herkkupuistoa kaikille elollisille koppakuoriaisista vaareihin. Suosittelemme edelleen maskin käyttöä sisätiloissa, kunnes olette omissa pöydissänne.

Elokuun aukioloajat

VKO 31: ma 9-16, ti 9-17, ke 9-17, to 9-17, pe 9-17 , la 9-16 (konsertti-ilta lipun ostaneille klo 17 alkaen), su 9-16.
VKO 32: ma 9-16, ti 9-17, ke 9-17, to 9-17, pe 9-17, la 9-21 (ilmaiskonsertti klo 17) , su 9-16.
VKO 33: ke 9-17, to 9-17, pe 9-17, la 9-17, su 9-16.
VKO 34: ke 9-17, to 9-17, pe 9-17, la 9-16 (konsertti-ilta lipun ostaneille klo 17 alkaen), su 9-16.

Tarjoamme joka päivä aamiaista 9-11 ja lounasta klo 11 alkaen. Leipomon kahvittelutuotteita tarjolla koko päivän.  Leipomomyymälstä mukaan erilaisia juurileipiä ja -pullaa. Myös kakkuja ja retkieväitä myydään mukaan.

Tiedustelut ja varaukset: